Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ο δημοσιογράφος που μαχαίρωσε τον Νιγηριανό και είναι στον Κορυδαλλό

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ;

Ο δημοσιογράφος που μαχαίρωσε τον Νιγηριανό είναι στην φωτογραφία με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά τώρα είναι στην φυλακή, στον Κορυδαλλό. Ο ίδιος λέει ότι ήταν σε άμυνα αλλά ο Νιγηριανός ότι πήγε να τον σκοτώσει προφανώς επειδή τον μπέρδεψε με άλλον που είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα. Λέει ο δημοσιογράφος...


«Ημουν σε άμυνα, κινδύνευε η ζωή μου και πάλεψα», δηλώνει στο «ΘΕΜΑ» -μέσα από τη φυλακή- ο Γιώργος Φράγκος. Οπως υποστηρίζει, δέχτηκε επίθεση από ομάδα άγνωστων αλλοδαπών και προσπάθησε να αμυνθεί. Αρνείται κατηγορηματικά ότι μαχαίρωσε επίτηδες τον τραυματία και υποστηρίζει ότι αν αυτό έγινε συνέβη πάνω στη συμπλοκή, την ώρα που προσπαθούσε να κρατήσει το μαχαίρι μακριά από το σώμα του. «Ζω πολλά χρόνια στην περιοχή που έγινε το περιστατικό. Δεν είχα ποτέ ξανά κανέναν καβγά με τους ανθρώπους. Δεν με είχαν ενοχλήσει ποτέ.. Είχα πάει σε ένα μίνι σούπερ μάρκετ να ψωνίσω κάτι κονσέρβες. Ηταν έντεκα και πέντε το βράδυ. Στη γωνία Αντιοχείας και Κεφαλληνίας έτυχε η τσάντα με τα ψώνια που κρατούσα να ακουμπήσει μια Νιγηριανή κυρία. Τότε άρχισε ο συνοδός της να με βρίζει. Διαπληκτιστήκαμε και αυτός μου έβγαλε ένα μαχαίρι και το κρατούσε χαμηλά. Τότε του έριξα μια κλοτσιά στο χέρι και άρχισε να τρέχει. Το μαχαίρι έπεσε κάτω. Καθώς έτρεχε, έπαιρνε τηλέφωνο τους δικούς του. Ξαφνικά εμφανίζονται από διπλανό κατάστημα δεκαπέντε άτομα. Στην αρχή μού πετάνε μία ρόδα αυτοκινήτου. Με χτυπάνε στο κεφάλι με σιδηρολοστούς. Το κεφάλι μου είναι γεμάτο με ράμματα και το μισό μου κορμί είναι μελανιασμένο. Είχα πέσει στο πάτωμα και προσπαθούσα να προφυλάξω τη ζωή μου.

Ο Νιγηριανός όμως λέει άλλα. Ότι ο κόσμος του φώναξε ότι κάποιος του επιτίθεται με μαχαίρι όταν αυτός άλλαζε ρόδα στο αυτοκίνητο του. Και τον μαχαίρωσε χωρίς να τον ξέρει.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου